Hout hakselen te Sint-Kruis-Winkel met gemotoriseerde hakselaars; verhakselen van stammen, takken, snoeihout en boomstronken tot houtsnippers

Hout hakselen te Sint-Kruis-Winkel volgt doorgaans op het snoeien of vellen van bomen. Het snoeihout wordt meestal ter plaatse versnipperd door middel van onze gemotoriseerde hakselaars om het daarna mee te nemen of te hergebruiken in uw tuin als houtversnippering tot verschillende toepassingen. Zelfs bestaat de mogelijkheid om boomstronken te verhakselen. We beschikken over compacte, wendbare hakselaars waardoor we in de meeste situaties het werk snel en efficiënt kunnen afronden. Al onze tuinmachines voldoen aan alle wettelijke vereisten inzake veiligheid, milieu en gezondheid. De medewerkers zijn heel goed geïnstrueerd voor correct en veilig gebruik.
We werken voor particulieren, bedrijven, openbare besturen, nutsbedrijven, landbouwers, projectontwikkelaars te Sint-Kruis-Winkel.

Te Sint-Kruis-Winkel: verhakselen van snoeihout tot houtsnippers voor in de tuin of de perken

Houtsnippers in de tuin kennen meerdere toepassingen.

  • Tot bodembedekking ter bestrijding van onkruid voor in de borders: 100% ecologisch.
  • Als decoratief element in de tuin: verse houtsnippers geven een apart cachet.
  • Houtsnippers voorkomen uitdroging en erosie van de bodem.
  • In heel wat tuinen fungeren houtsnippers als wandel- of tuinpad al dan niet afgeboord.
  • Houtsnippers zorgen voor een forse toename van de biologische bodemactiviteiten en bevorderen het micro-organisch systeem en dus de biodiversiteit.
  • Ook voor het aanleggen van een composthoop kan snipperhout dienst doen.

Stamhoutsnippers hebben een langere levensduur dan kruishoutsnippers waar ook blaren en twijgjes tussen zitten. Voor stamhout kunnen we tot ongeveer 50 cm diameter versnipperen. Neem vrijblijvend contact met ons voor het verhakselen van uw snoeihout te Sint-Kruis-Winkel.